2011. szeptember 28., szerda

Epson C42 Plus nyomtató HIBÁS ELADÓ! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eladó a képeken látható Epson Stylus C42 Plus típusú tintatsugaras nyomtató.
Állapot: bekapcsolás után patroncserét kér, kb. 1 évig nem volt használva. Külsőleg esztétikus állapotú,  megkímélt készülék. Benne van 1-1 fekete és színes patron ismeretlen állapotban.
Jellemzői:
Az EpsonStylus C42 Plusnyomtatóval kiváló minőségben nyomtathat leveleket, beszámolókat, üdvözlőkártyákat, újságokat, házi feladatokat, sőt akár fényképeket is. Ez az A4-es színes nyomtató az Epsonműszakilag élenjáró Micro PiezoTMtintasugaras technológiáját használja, hogy bármely időben lenyűgöző minőségű nyomatokat készítsen. A valóságos 2880 dpi (alkalmas anyagokon) felbontás és az apró, mindössze 6 pikoliteres festékcseppecskék garantálják a tiszta, éles szövegkontúrokat, valamint az egészen kiváló színes grafikákat és fényképeket. Mindezekhez még nagy nyomtatási sebesség is társul (akár percenként 12 oldal is fekete/fehérben). Az EpsonStylus C42 Plus telepítése és használata gyerekjáték.
 
 
Alkatrésznek vagy javításra ajánlom!
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, sima postai csomagban 1000 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-10-15 00:14
. Epson C42 Plus nyomtató HIBÁS ELADÓ! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése