2011. november 29., kedd

Fisher-Price kockafaló elefánt (Poppity) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eredeti leírás alapján:
Mi lehet viccesebb egy hordó majomnál? Mi a helyzet a húzható elefánttal, ami zenél, hangokat ad ki, és számos lehetőséget nyújt a kockákkal való játékra! Négy cirkuszi képekkel illusztrált vagon tele izgalmas felfedeznivalókkal. Tegyen egyet az elefánt hátára, és figyelje, ahogy integet, amikor a gyermek tolja vagy húzza a játékot. Építsen tornyot a kockákból, vagy dobja őket az elefánt ormányára, hogy vicces hangokat hallasson!
A Poppity Pop Kockafaló Elefánt egy zenélő, húzogatható játék, mely 4 cirkuszi témájú kockát tartalmaz. Ha a baba berakja a kockákat, akkor trombitál. Ha húzza, akkor zenét játszik és klappog a teteje, vagy a hátán levő kocka "ugrál".
Vizuális stimuláció mozgó és fondorlatos felfedeznivalókkal a kockák belsejében. A vidám hangok és zenék fejlesztik az auditív érzékelést. Fejlesztik a gondolkodási képességet, ahogy a gyermek megtanulja előidézni a hangokat és mozgásokat. A kockák építése és kiválogatása javítja a probléma-megoldó képességet. A kockák megmarkolása, a toronyépítés és a kockák nyílásokba helyezése javítja a szem-kéz koordinációt. Javítja a mozgási ügyességet, ahogy a kis tipegők megtanulják húzni az elefántot.
A játék 6 hónapos kortól 3 éves korig ajánlott.
Teljes, nem hiányzik semmi sem belőle!
Figyelem! Átadással, postázással és szállítással kapcsolatban december 8. és 18. között nem vagyok elérhető!
Tekintse meg más termékeimet is!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 01:00
. Fisher-Price kockafaló elefánt (Poppity) - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése